Palaa Blogin pääsivulle

Yhteistyötä Vatesin kanssa

Vates-säätiö sr toimii vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden yhdenvertaisen työllistymisen mahdollistamiseksi. Vates on vammaisjärjestöjen perustama asiantuntijaorganisaatio, joka tekee yhteistyötä  työllistämisen, kuntoutuksen ja koulutuksen sidosryhmien kanssa. Keskeisiä Vatesin toiminnan kulmakiviä ovat ammattilaisten verkostot ja kehittämisryhmät.

Ideogrammi pääsee tekemään yhteistyötä Työhönvalmennuksen kehittämisryhmän kanssa! Kesäkuun alussa olemme mukana toteuttamassa tämän vuoden kolmatta Työhönvalmennuksen Teemapäivää otsikon ”Kuvat työhönvalmennuksen tukena” alla. Vedämme käytännönläheisen työpajan kuvien hyödyntämisestä työohjeiden tekemisessä ja työprosessien kuvauksissa. Työpajassa tutustutaan Papunetin Kuvapankin, Kuvatyökalun ja Papurin lisäksi myös muihin tapoihin tehdä visuaalisia toimintaohjeita. Teemapäivä on tarkoitettu muun muassa ohjaus- ja valmennustyötä tekeville, työ- ja työhönvalmentajille ja työpaikkaohjaajille erilaisissa organisaatioissa.

Vatesin Työhönvalmennuksen Teemapäivissä yhdistyy sekä tiedon ja hyvien käytänteiden jakaminen että verkostoituminen. Teemapäivät ovat omakustanteisia, ja niihin osallistuakseen ei tarvitse olla Työhönvalmennuksen kehittämisryhmän jäsen. Tervetuloa kesäkuun kuudes päivä Aluekeskus Oltermanniin Oulunkylään – Vatesin sivujen kautta voi ilmoittautua työpajaan!

– Sari