Palaa Blogin pääsivulle
Piirroskuva maalarista
Tässä voit maalata

Ideogrammin vuodenvaihteen kuulumisia

Ideogrammin vuosi 2020 käynnistyi muutolla Hakaniemestä uusiin työtiloihin Helsingin Hietalahteen. Hieman entistä pienempi työhuoneemme on sitäkin kotoisampi. Työpöydät, kansiot ja toimistotarvikkeet ovat löytäneet paikkansa. 

Ideogrammi puuhaa tänäkin vuonna visuaalisen kuvamateriaalin parissa. Piirrämme ja taitamme visuaalista materiaalia, tuotamme kommunikaatiokuvia- ja materiaalia sekä koulutamme kommunikaatiota tukevan kuvamateriaalin käyttöön.  Teemme myös kuvituksia, kuvin tuettuja toimintaohjeita ja keskustelua tukevaa materiaalia. Viimeisin esimerkki on yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliiton kanssa tuottamamme selkokielinen ja kuvitettu materiaali jatko-opinnoista. Sen löytää täältä ja pian toivottavasti myös Verneri-sivustolta!

Tavoitteenamme on uudistaa vähitellen verkkosivujamme. Olemme aloittaneet tuomalla sivuillemme referenssit-osion, jonka ulkonäkö vielä muuttunee kevättalven aikana. Sieltä voi käydä kurkkaamassa millaisia projekteja ja keiden kanssa olemme puuhanneet!

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset visuaalista piirrettyä kuvamateriaalia, niin suunnitellaan yhdessä eteenpäin: ideogrammiposti@gmail.com 

Johanna ja Sari